Ovesný kaše mám moc ráda, ale kdyby si je člověk dělal pořád stejný, hodně rychle se jich přejí. Proto si vždycky vymyslím nějakou novou příchuť ❤️ Tahle citrusová je skvělá hlavně na léto, kdy máte sice chuť na ovesnou kaši, ale přecejen chcete něco osvěžujícího. Já osobně miluju grep, takže s...
Recepty, Strana 2
Veganskou verzi french toastu jsem nikde dlouho neviděla, tak jsem si řekla, proč si ho neudělat doma! Je to supr easy a výborný - ideální kombinace ❤️ K french toastu jsem si ale docela dlouho hledala cestu. Když jsem ho poprvý zkusila, přišel mi pěkně hnusnej, bylo to celý takový rozblemcaný (tohl...
Cheesecake je dalším z mých oblíbených dezertů a dlouhou dobu jsem ho doma nedělala, protože všechny verze, které jsem našla měly buď silken tofu, který se špatně shání a v Česku je bohužel dost předražený, nebo kešu, který mi upřímně nedělaj moc dobře na žaludek. Tak jsem se rozhodla, že to zkusíme...
Jestli je něco, pro co mám opravdu slabost, jsou to donutky. Tyhle americký koblížky, který můžete udělat na milion způsobů, pečený, smažený, s krémem uvnitř, s marmeládou, s čokoládou, s ovocnou polevou... you name it! Musím říct, že i když maj pečený donuty taky něco do sebe, pořád jsem zastánce n...
Moje historie s burákovým máslem sahá až do doby, kdy jsem jela poprvý do Ameriky. Hater burákovýho másla se rázem přeměnil na jeho milovníka a teď je situace taková, že bych dávala burákový máslo nejradši do všeho. Kaše, sušenky, dorty, smoothies, nudle (ano, asijský dobroty jsou s burákovou o...
Čokoládových dortíků není nikdy dost, no nemám pravdu? Tahle varianta je s jednoduchým kokosovým krémem z koko mlíka - asi nejoblíbenější veganskej krém vůbec, právě pro jeho jednoduchost. Navíc, pokud skladujete pro případy, kdy potřebujete rychlej dezert plechovku kokosovýha mlíka v lednici, máte ...
Recept, kterej zvládnou opravdu všichni - jednoduchá klasická bublanina. Pokud zrovna nemilujete pečení, ale i tak si občas rádi dáte nějakou sladkou dobrotu, tahle bublanina je přesně pro vás ☺️ Easy peasy, hotový během chvilky a přitom výborný. No a řekněte sami, kdo by občas neměl chuť na starou ...
Tuhle omáčku máme sice nejradši s květákem, ale dá se použít i na spoustu dalších věcí, jako je například tofu nebo tempeh ☺️ Kombinace sladkých a ostrých chutí mám moc ráda z asijský kuchyně. Tady jsme si recept udělali trochu lokálněji, ale sladko pálivost zachovali. Pokud nemáte zrovna chuť na br...